Presentació del llibre 'Goethe, llums i ombres. Una aproximació al gran humanista europeu', de Santiago Riera i Tuèbols

Captura

Ens plau de convidar-vos a la presentació del llibre 'Goethe, llums i ombres. Una aproximació al gran humanista europeu', de Santiago Riera i Tuèbols, que anirà a càrrec de Ferran Mascarell, prologuista de l'obra.

L'acte tindrà lloc a la Sala Sagarra de l'Ateneu Barcelonès, el proper dimecres 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, a les set de la tarda.

http://www.ateneubcn.org/agenda/goethe-llums-i-ombres-santiago-riera-i-tuebols

Bacelona, març del 2018,

Presentació de l'àlbum il·lustrat 'Vull tornar a ballar', de Montse Vilella (text) i Montse Bugatell (il·lustracions)

vull tornar ballar


A Edicions L'Albí ens plau convidar-vos a la presentació de l’àlbum infantil il·lustrat 'Vull tornar a ballar' de Montse Vilella (text) i Montse Bugatell (il·lustracions)

Hi intervindran, a més de les autores, Marta Subirana, en representació del Consell Comarcal del Berguedà, i Jaume Huch, editor.

L’acte tindrà lloc el divendres dia 9 de març, al Pavelló de Suècia, a dos quarts de sis de la tarda.

Berga, març de 2018

Presentació del llibre 'Postals presents per a una mare absent', de Pep Garcia i Orri, a la Sala La Plana de l'Om a Manresa

Foto Pep Garcia


A Edicions L'Albí ens plau convidar-vos a la presentació del llibre 'Postals presents per a una mare absent', de Pep Garcia i Orri, a la Sala La Plana de l'Om a Manresa. El llibre compta amb el pròleg de la Cristina Maragall, filla d'en Pasqual Maragall i portaveu de la seva fundació per la investigació contra l'alzhéimer.

L’acte tindrà lloc a la a la Sala La Plana de l'Om a Manresa 
el dimarts 27 de febrer a dos quarts de vuit del vespre.

Manresa, febrer de 2018

Presentació del llibre 'Del Castellot de Viver a Queralt', de Climent Forner, al Pavelló de Suècia de Berga

climent forner

Edicions de L’Albí, Òmnium Cultural del Berguedà i el Casal d’Europa del Berguedà es complauen a convidar-vos a l’acte de presentació del llibre 'Del Castellot de Viver a Queralt' de Climent Forner.

Hi intervindran, a més de l’autor, Jaume Farguell, president del Casal d’Europa, Xavier Pedrals, director de l’Arxiu Comarcal del Berguedà i prologuista de l’obra, i Jaume Huch, editor.

L’acte tindrà lloc el dissabte dia 18 de novembre, a sala d’actes del Casal d’Europa (Pavelló de Suècia), a les sis de la tarda.

En el transcurs d'aquest acte, es lliuraran també els premis instituïts en honor seu per Òmnium Cultural: Premis Climent Forner: el català, com a llengua d'acollida.

Entrevista: Marc Giró: “Una persona elegant no s’hauria de posar nerviosa per res”

Marc Giro

 

A ‘Manual de bones maneresMarc Giró recopila els consells que ha donat durant vuit anys al programa de TV3 ‘Divendres’: amb dosis de sentit de l’humor i també de sentit comú, hi explica des de com comportar-se a taula fins a com fer bé els petons.

Entrevista:
http://www.ara.cat/societat/MARC-GIRO-persona-elegant-nerviosa_0_1814818523.html

Article de: Laura Serra. Diari digital Ara.cat

Foto: Marc Giró en una sessió de fotografies per a Marie Claire, la revista on treballa a Madrid, on es va traslladar fa 15 anys. Autor: Daniel Alea.

More Articles ...

Page 2 of 4

Notícies