Presentació del llibre 'El moll de l'os', de Xavier Franquesa, al Pavelló de Suècia

9788415269496Benvolguts, benvolgudes,

Ens plau de convidar-vos a la presentació del llibre 'El moll de l'os', de Xavier Franquesa, que tindrà lloc el proper divendres, dia 2 de juny, a les set de la tarda, a la sala d'actes del Pavelló de Suècia de Berga.

Xavier Franquesa (Barcelona, 1947) és, a més d'escriptor, pintor i catedràtic de dibuix a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Artista plàstic de dilatada trajectòria, ha realitzat exposicions a diverses ciutats, i té obra a museus i fons d'art prestigiosos, entre els quals la Col·lecció "La Caixa" d'Art Contemporani, el Museu de Vitòria i el centro de Arte Reina Sofía. Ha col·laborat com a crític a La Vanguardia i ha publicat diverses obres de narrativa. Va oparticipar, també, en el segon volum de relats del col·lectiu Naradors Centrals, 'Tot és possible' (L'Albí, 2014).

'El moll de l'os', editat dins de la col·lecció de Narrativa de L'Albí, aplega tres relats curts: "El Pep era el tresor", evoca un temps feliç, concretament el de la infància i el seu jardí, a través d'un discurs que accepta el destí dels seus mites; el segon, "Pel forat del pany", ens presenta la incertesa de l'acció o els efectes d'un rampell més enllà de les lletres; i, el darrer, "Sempre aquella torre", pretén invocar el final d'un temps iniciàtic...

Tot desitjant-vos un molt bon Dia del Llibre, us fem arribar una salutació ben cordial.

Jaume Huch, editor

Notícies