La taula amiga. Proses culinàries d’un gurmet

Sobre l'obra

La taula amiga aplega una quarentena d’escrits al voltant de l’art culinari. Són, en essència, les proses d’un escriptor originalíssim que se’ns revela com un veritable gurmet.

Sobre Agustí Ferrer

Va néixer a Berga al 1943. Home polifacètic, ell mateix es presenta d’aquesta manera: “De jove casualment m’afecciono a la cuina. Estudiant-ne la història, m’interesso per la gent, les arts i els costums dels pobles. Llegeixo tot allò que em cau a les mans, avés que encara em dura. Els de més a la vora em defineixen com un autodidacte inconformista. Si ells ho diuen... Admiro els clàssics, però m’atrauen les noves idees, la creació. He tingut la sort de sucar directament de grans pensadors, mestres d’opinió ben diversa: Josep M. de Martín, Climent Peix, Josep M. Ballarín, Josep Armengou, Nèstor Luján... Durant molt de temps tragino, amb altres berguedans, per aconseguir la democràcia. Col•laboro en diverses publicacions i en nombroses activitats. Amb el suport d’un grup independent, l’any 1987 m’elegeixen alcalde de Berga. Plego en acabar la legislatura. No és el meu món. En passo plana. De la condició humana, n’aprenc més en quatre anys que no pas en quaranta. Avui –un pèl madur, vital i rebel encara tot m’ho crec i res no m’empasso. Tanmateix, resto fidel a les opcions que sempre m’han abellit: les compromeses. Paradoxalment, les més íntimes.”

Additional Info

  • Autor/a: Agustí Ferrer
  • Col·lecció: La guita, 5
  • Format: 13,5 x 20,5 cm
  • Nombre de pàgines: 142
  • Enquadernació: Cartoné
  • Primera edició: Abril de 1997
  • ISBN: 84-86631-24-6
  • Preu: 13,13 €

Notícies